Over ons

Hallo, wat leuk dat je even bij ons kijkt. Wij zijn twee zussen die de passie delen voor het maken van mooie beelden. Samen creëren we onvergetelijke herinneringen van bijzondere momenten in jouw leven. We werken samen en maken dus ook samen foto’s. Dat wil zeggen dat je bij elke fotoshoot niet één, maar twee fotografen krijgt. We hebben beiden een andere kijk op de werkelijkheid en daardoor creëren we meer variatie in de beelden die je uiteindelijk krijgt. We werken ook met verschillende camera systemen: Canon en Nikon. We zijn gevestigd in het Westland maar werken in het hele land.

Barbara

Ik ben een gelukkige vrouw en moeder van twee leuke kinderen. Ik houd van dieren en natuur. Uit deze liefde en gevoeligheid voor schoonheid is mijn hobby fotograferen geboren. Door mijn werk bij Zus en Zo Foto wil ik mijn passie met je delen en op deze manier de mogelijkheid creëren om jouw bijzondere momenten te behouden.

Anna

Ik heb vrijwel altijd foto’s gemaakt. Tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en ook later in mijn werk ben ik heel veel bezig geweest met beeldverwerking en vormgeving. Toen mijn eigen kinderen geboren werden, begon ik me te verdiepen in portretfotografie en heb ik een professionele camera aangeschaft. Nu heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en ben ik voltijd werkzaam bij Zus en Zo Foto. Ik zou het heel leuk vinden om ook voor jou mooie beelden te maken zodat je later prachtige herinneringen hebt.

wat kun je van ons verwachten?

We houden van werken met mensen. We zijn open, vriendelijk en professioneel. We nemen de tijd en creëren rust, zelfs in de meest hectische situaties. Na de fotoshoot bewerken we zorgvuldig je foto’s en leveren we ze meestal persoonlijk binnen 3 weken bij je thuis af.