Onze eerste newborn shoot: Jip

  • Post author:
  • Post category:Blog

Daar gingen we dan… ons allereerste newborn shoot. We hebben onze auto vol gepakt met onze spullen: fototoestellen en toebehoren (in 2 grote rugzakken), lampen en achtergronden en natuurlijk alle props (dekentjes, mutsjes, wikkeldoeken, etc), al goed voor 1 grote reistas en 2 grote reiskoffers. Hoe spannend was dat? Nou gelukkig hadden we elkaar ;).

Jip was nog zo super klein – zo schattig!

We hadden alles goed bedacht en gepland – het moest toch vlekkenlos gaan. Maar een ding hebben we niet gepland: Jip voelde zich niet zo lekker. Buikkrampjes, een spruw en hij had het de hele tijd koud. Nou jullie kunnen het al raden – van rustig slapen was er niet echt sprake van.

Het was gelukkig wel supergezellig en we hebben ook mooie plaatjes kunnen maken. Wat was het ook leerzaam!

Ten eerste: het is superfijn dat we bij de kersverse ouders thuis waren. Ze konden rustig tijd nemen om Jip te trosten en knuffelen, voeden en verschonen. Lekker in eigen vertrouwde omgeving. Wij konden dan ook even pauze nemen om rustig al gemaakte resultaten te bekijken/bespreken en van lekker bakje koffie (Anna) en thee (Barbara) te genieten ;).

Ten tweede: ongeacht hoe warm je het in de kamer (24 °C) maakt is het niet warm genoeg voor zo’n kleine ukje – conclusie we hebben direct een draagbaar elektrisch kacheltje aangeschaft.

Ten derde: hoe hectisch en onvoorspelbaar situatie ook is we kunnen rustig en gefocust blijven en op elkaar vertrouwen.

Al in al was een geslaagde dag met als resultaat niet alleen mooie newborn shoot maar ook leuke family lifestyle shoot.